Om oss | Jari Safe chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
In English
Kontakta oss

Om Jari Safe

Jari Safe är ett av Sveriges ledande företag när det handlar om produkter som skyddar mot brandspridning, inbrott och skadegörelse, med kunder över hela landet.

Ett brett sortiment av unikt kundanpassade produkter gör att vi kan ge alla en tryggare vardag. Vi hjälper dig med uppmätning och montering, alltid med korta leveranstider, och erbjuder även förmånliga serviceavtal som förlänger produkternas livslängd och minskar risken för problem.

Jari Safe ingår i Dagus AB, en privatägd koncern som omfattar ett tiotal bolag med en sammanlagd omsättning om 130 miljoner kronor.

Vi på Jari Safe erbjuder högkvalitativa lösningar präglade av flexibilitet och en hög servicenivå. Vi vill bidra till en tryggare vardag för alla våra kunder, så att de kan fokusera fullt ut på sin verksamhet. Bred kompetens och ett kontinuerligt utvecklingsarbete gör oss till det självklara valet av skydd mot inbrott, skadegörelse och brand.

Ludvig Sjöberg, VD – Jari Safe
Ludvig Sjöberg VD

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Made in Tibro, Sweden