Om oss | Jari Safe chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
In English
Kontakta oss
En person arbetar med vinkelslip i Jari Safes verkstad i Tibro

Om Jari Safe

Jari Safe är ett av Sveriges ledande företag när det kommer till produkter för brandskydd, inbrottsskydd och skydd mot skadegörelse, med kunder över hela landet.

Ett brett utbud av produkter, från brandgardiner till galler och jalusier i olika skyddsklass gör att vi kan ge alla en tryggare vardag. Merparten av våra produkter producerar vi själva vilket gör att vi kan erbjuda stor anpassning efter behov. Vi hjälper dig också med uppmätning och montering, alltid med korta leveranstider. Våra förmånliga serviceavtal förlänger produkternas livslängd och minskar risken för problem.

JariSafe arbeteprocess

Terje Mortenson, VD

terje@jarisafe.se
Tel: 0721-77 58 75

På Jari Safe erbjuder vi högkvalitativa lösningar präglade av flexibilitet och hög servicenivå. Vi vill bidra till en tryggare vardag för alla våra kunder, så att de kan fokusera fullt ut på sin verksamhet. Bred kompetens och ett kontinuerligt utvecklingsarbete gör oss till det självklara valet av skydd mot inbrott, skadegörelse och brand.

Jari Safe ingår i Dagus AB, en privatägd koncern som omfattar ett tiotal bolag med en sammanlagd omsättning om cirka 250 miljoner kronor.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Made in Tibro, Sweden